Dřevěné terasy bez vrutů a hřebíků

Dřevěné terasy bez vrutů a hřebíků
Dřevěné fasády Techniclic z dlouhou životností a krásným hladkým povrchem

19. září 2017

Ochraňte venkovní dlažbu proti odvanutí se systémem Buzon Wind Resistant

Ukotvení venkovní keramické dlažby pomocí sady Buzon WIND RESISTANT KIT

Instalace venkovní dlažby na rektifikační terče na terasách a balkónech výškových budov nebo na jejich střechách s sebou nese rizika spojená s povětrnostními vlivy. Zejména při velmi silném větru může dojít k nadzvednutí dlažby a k jejímu poškození.

S cílem zajistit dlažbu proti odvanutí vyvinula společnost Buzon, přední evropský a světový výrobce terčů pod dlažbu, nový system zajištění dlažby pod označením WIND RESISTANT.

Jak systém Buzon Wind Resistant funguje?


Systém je velmi jednoduchý, přesto vysoce funkční. Univerzální disk U-Washer se přišroubuje přes rohy dlažby do terče. Tím ji k podstavci ukotví a neumožní její nadzvednutí při silném větru.

Montáž zajišťovacího systému WIND RESISTANT KIT
Sada Buzon Wind Resistant KIT je určena pro venkovní keramickou dlažbu o tloušťce 20 – 22 mm. Na tvaru dlažby nezáleží. Systém Wind Resistant je totiž kompatibilní jak s terči DPH a PB série pro podepření pravoúhlé dlažby, tak i s Buzon BC podstavci, které umožňují podepření i dlažby o jiných úhlech.
Buzon Wind Resistant Kit na terči DPH-5-PH5


Univerzální disk U-Washer je dostupný v provedení nerez ocel nebo z polymeru v různých barevných odstínech pro lepší splynutí s barevnou venkovní dlažbou.

Foto: Buzon Pedestal International